home -
test uzelf - waarom? - hoe werkt het? - wie ben ik? - vragen - route - contact - voor clienten - links - resultaten - prijzen
 
   

Resultaten

(Onderstaand volgen enkele persoonlijke ervaringen van cliŽnten die er behoefte aan hadden deze te communiceren. Wij wijzen er nadrukkelijk op, dat dit persoonlijke ervaringen betreft die geenszins voor anderen hoeven te gelden en bieden dan ook op geen enkele wijze een garantie voor te verwachten resultaten. Zie ook de werken van Ten Haaf en Mayr onder "links").

***

"Na het beeindigen van een (te) lange stressvolle periode die we eindelijk achter ons konden laten, kreeg ik grote behoefte om mezelf fysiek symbolisch te "vernieuwen", en zo mijn gezondheid helemaal te optimaliseren.

Dus na een eerste stap (de sauna, aangeboden door mijn dochter) werd het tijd voor de binnenkant. Eerst heb ik een sapkuur gedaan, en daarop aansluitend 3 x een darmspoeling bij Violet. Het was toch een beetje spannend, de eerste spoeling, want ik had niet echt een idee hoe het zou zijn. Maar toen ik na afloop (geen details) wist wat zich toen aan "slakken" niet meer in mijn lichaam bevond, was dat behalve duidelijk voelbaar (ik voelde me fantastisch en licht) ook een beetje psychologische opruiming.

En dat gevoel van "schoon van binnen" werd alleen maar nog groter na de twee andere behandelingen, ik voel me nu werkelijk een ander mens. Mijn lage rugpijn is als sneeuw voor de zon verdwenen bijvoorbeeld.

Je wordt met alles begeleid op een zorgvuldige, rustige en liefdevolle manier, waardoor ik me meteen op mijn gemak gesteld voelde. Ik ben dan ook vast besloten mezelf dit 1 x per jaar cadeau te blijven geven, en zou het iedereen willen aanraden!" (vrouw)

***

"Je wilt niet weten wat er allemaal uit kwam! Ik dacht komt dat allemaal uit mijn lichaam? Ik had pas via het internet een darmreiniging gedaan, toen kwamen er ongeveer 10 stenen uit, maar de rest was blijven zitten. Nu kwamen er veel meer stenen en heel veel afval uit, het is geen wonder dat ik last had van rugpijn. Ik ben ervan overtuigd dat ik meer dan één keer moet komen!" (vrouw)

***

"Wow, er komt zoveel rommel uit! Iedereen zou dit moeten doen, iedereen poetst zijn tanden en wast zichzelf, maar vergeet de binnenkant! Ik blijf hiermee doorgaan, het voorkomt dat je ziek wordt!" (vrouw)

***

"Ik vond het wel een goed idee om het eens te doen, had niet echt klachten behalve wat zwaarlijvigheid. Er kwam het een en ander uit, en na de tweede behandeling voelde ik mij ineens een stuk energieker, en kan ik mijn broekriem een paar gaatjes strakker aanhalen!" (man)

***

"Ik worstel al heel lang met overgewicht. Al zo lang ik me kan herinneren, eigenlijk.
Het probleem was niet zo zeer het afvallen maar het eraf houden. De laatste jaren werd het ook moeilijker om een dieet vol te houden.

De fut was er uit bij mij. Ik had geen zin meer in diŽten, maar was kortademig en veel te dik.
Mijn algehele conditie liep snel, sterk achteruit. Ik had nooit last gehad van gezondheidsklachten, maar die dienden zich nu echt aan. Ik kreeg huidklachten. Pukkels in mijn gezicht. Last van mijn hart. Na een half uur lopen moest ik even gaan zitten, zo moe was ik.

Er moet wat gebeuren, dacht ik. Na veel moed verzamelen ging ik de eerste spoeling doen. Ik heb veel hoofdpijn erna gehad, maar toen die wegtrok ontdekte ik iets vreemds, ik had helemaal geen honger meer. Ik werd zelfs een beetje boos op mensen die er commentaar op hadden gehad dat ik dik was, of dat anderen dik waren. Want als je zo weinig honger hebt, dan is het niet moeilijk om slank te blijven. Makkelijk commentaar leveren.

Maar goed, ik genoot van mijn eetlust die met ruim 60% afgenomen was. Ik kreeg steeds meer trek in gezonde dingen en de ongezonde dingen taalde ik niet naar. Ik was altijd gek op chocolade geweest en daar had ik niet eens trek meer in.

Na nog twee spoelingen had ik zo veel energie, dat ik ben gaan sporten. Ik had het me niet voorgenomen, maar ik had er gewoon zin in. Ik merkte dat ik soms gewoon zin had om te bewegen en rennen.

Ik heb er daarna nog een gedaan, dus na 4 spoelingen was ik klaar. Dat is nu 7 weken geleden. Ik ben 5 kilo kwijt, en 5 centimeter rondom, en dat is voor mijn doen, heel snel. Ik heb niet eens een dieet gedaan, gewoon gegeten totdat ik vol zat.

Andere klachten zijn ook bijna helemaal verdwenen.

En ik weet dat als de klachten terugkomen, dat ik gewoon terug kan komen voor een herhaling. Ik vind dit echt een aanrader voor iedereen!" (vrouw)

***

Lees verder...

 

Relees  

Speciale Actie

Relees Hydrotherapie
Hoekerstraat 21
1503 AK Zaandam